tirsdag 6. januar 2009

Det sa brura også.

Etter en runde på landets nettaviser har jeg bitt meg merke i tre saker.

Det første er at Ryan Giggs nå vurderer å legge opp. Evigunge Giggs har rukket å blitt 35 år, og forteller at dette kan være hans siste sesong. Håper han følger i Teddy Sheringhams fotspor, og spiller til han er over 40!

Den andre saken omhandler Vålerenga, og Vålerengas "kjempekjøp" Luton Shelton. Shelton har knust den tidligere tippeliga-rekorden på 40meter. Den nye rekorden lyder 4,47 sekunder. Håper han viser like stor form i fotballferdighetene den kommende sesongen, og løfter Vålerenga til nye høyder!

Det siste jeg vil kommentere er at vår alles Egil "Drillo" Olsen åpner for å vikariere som landslagstrener. Det høres utrolig morsomt ut, men tror nok desverre at fallhøyden til Drillo blir litt for stor til at jeg ønsker han som landslagssjef. Innen 15. Januar skal vikaren være på plass, og foreløpig er det ingen andre navn som har kommet frem som store favoritter. Noe av meg ønsker Drillo, mens resten håper han ikke utsetter seg selv for noe som kan ødelegge hans rykte ytterligere etter Irak-fadesen og Zebra-tullet.


Regner med at alle mine lesere er fotballinteresserte og deler sin mening (hah).

Ingen kommentarer: