torsdag 19. februar 2009

døøøøøøøø

Programkomiteen i Frp foreslår å tillate aktiv dødshjelp i Norge. Ifølge Dagbladet vil dette i tilfelle være det første partiet i Norge som programfester muligheten for aktiv dødshjelp.

Personlig synes jeg det bør være en rett å kunne avslutte livet på en human måte, om man for eksempel har en uhelbredelig sykdom med tilsvarende utholdelige smerter, som sakte men sikkert ødelegger kroppen helt til man til slutt dør.

Så hva synes du??

2 kommentarer:

Marit sa...

Oi, dette hadde vi om på forelesning i dag! Stiller meg enig med deg Daniel, så lenge vi ikke drar'n så langt som Nederland! (de hjelper nemlig barn å dø:s). Men en ting å tenke på da, Legene som faktisk må gjennomføre dette. man blir jo som oftest lege for å redde liv, ikke for å hjelpe å ta liv. Vanskelig å ta et endelig standpunkt egentlig, men med de helt ekstreme tilfellene, burde det virkelig vært et tilbud, som hun med kjempe stor svults rundt hele hodet som hadde det kjempe vondt, men ikke fikk lov å dø. (men som til slutt klarte å ta sitt eget liv da.) Uff, merker jeg ble ivrig nå på de sene nattetimer...

Danjel sa...

Er ganske vanskelig gjennomførbart ja, men det bør ihvertfall komme på dagsordenen.

Bra du er ivrig ;)