mandag 9. februar 2009

Meningsmåling

Da er resultatene av min fantastiske meningsmåling angående høstens valg kommet. Litt oppsiktsvekkende om dette er representativt for resten av landet, spør du meg.















Ja, jeg har laget et søylediagram! Og som vi kan se på diagrammet vil Rødt gjøre et brakvalg, og vil sammen med Senterpartiet bli valgets vinnere. Lars Sponheim må nok bite i en del sure epler og innse at han har gått på en real smell. Dagfinn Høybråten bør nok også ta sin hatt og gå. Godeste Halvorsen er nede på et nivå Sosialistisk venstreparti bør ligge på, så hun bør være fornøyd. Og hva Jens angår så er det duket for et tronskifte der også. Erna som statsministerkandidat holdt ikke for Høyre i denne omgang, desverre. Og Siv Jensens Frp som Norges 3. største parti er en skuffelse, siden de sammen med Høyre ikke vil tukte Rødt.

Det er nok få som vil samarbeide med Rødt, men faktum er at selv om AP, SV og SP går sammen, vil de ikke være nok til å overgå Rødts brakprosent. Kanskje vil SV sammen med Rødt danne en regjering. Om ikke så er det en bitteliten mulighet for at Navarsetes Senterpartiet vil slå seg sammen med de to borgerlige partiene. For Torstein Dahle som statsminister kan jo virke skremmende på de fleste ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skremmende! :O Haha..Håper virkelig dette ikke er representativt for hele landet..Synes det var litt for lite blått.. ;D

Anna sa...

Du har laget et søylediagram! Søtt! :D

Danjel sa...

Birgitte: Helt enig ;)

Annaa: haha, liker å gjøre meg flid med bloggen (A) Brukte litt tid på det også ;D

Anonym sa...

Haehaeh, pina mæ :D

TØRDI